Cookies

Ta strona używa plików cookies w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Dowiedz się więcej

Czytaj więcej Akceptuję

Aktualności

INSPIROWANI NATURĄ 3 2018-08-20 12:10:57


 Restauracja Villa Gardena

Zaprasza na trzecią już kolację degustacyjną z cyklu
"Inspirowani naturą"
07.09.2018 godzina 19.00
6 daniowe menu degustacyjne z selekcją alkoholi 189 PLN /os.
Partnerzy: Browar Dziedzice, SieJemy, Bugara / Winnica Częstochowa
kontakt: tel.: +48 32 725 05 05, +48 664 170 390
e-mail: biuro@restauracjavillagardena.pl 

Czytaj więcej >>

INSPIROWANI NATURĄ 2 2018-08-20 10:10:57


 Restauracja Villa Gardena

Zaprasza na drugą kolację z cyklu
"Inspirowani naturą"
23.02.2018 godzina 19.00
6 daniowe menu degustacyjne z selekcją alkoholi 169 PLN /os.
Partnerzy: BioBazar, Browar Dziedzice, Dom wina, Winnica Turnau, Dwór Sieraków
kontakt: tel.: +48 32 725 05 05, +48 664 170 390
e-mail: biuro@restauracjavillagardena.pl 

 

Czytaj więcej >>

INSPIROWANI NATURĄ 2018-08-20 10:10:57


Restauracja Villa Gardena

Zaprasza na premierową kolację z cyklu
"Inspirowani naturą"
6.10.2017 godzina 19.00
6 daniowe menu degustacyjne z selekcją alkoholi 169 PLN /os.
Partnerzy: BioBazar, Browar Dziedzice, Winnica Jasiel
kontakt: tel.: +48 32 725 05 05, +48 664 170 390
e-mail: biuro@restauracjavillagardena.pl

Czytaj więcej >>

Sylwestrowy wieczór 2017 / 2018 w Villa Gardena 2018-08-20 10:10:57


W ostatni dzień roku serdecznie zapraszamy na wyjątkową kolację degustacyjną, której towarzyszyć będzie nastrojowa muzyka na żywo.
Sylwestrowy wieczór zakończymy na tarasie naszej restauracji, witając Nowy Rok kieliszkiem Prosecco oraz noworocznym tortem.

Aperitif

Amuse bouche
*
Troć / ikra wędzona / sos z bergamoty
*
Galaretka z wołowiny / domowe pikle / espuma chrzanowa
*
Domowa Granita
*
Dorsz / chips z kurczaka / morski szparag
*
Pierś perlicy / puree z podwędzanego jabłka / suszona szynka
*
Tarta z gorzkiej czekolady / mandarynka / karmel
*
Petit four

 

 

Czytaj więcej >>

Święta Bożego Narodzenia w Villa Gardena 2018-08-20 10:10:57


 

 

 

Zbliża się zimowy, bajkowy czas Świąt Bożego Narodzenia.

Czas spotkań w gronie rodziny, przyjaciół, współpracowników.
Z tej okazji przygotowaliśmy specjalne menu, które już teraz pozwoli poczuć Państwu tą magię...

 

Czytaj więcej >>

Gault&Millau Polska 2018 2018-08-20 10:10:57


 

 

Dominik Duraj znalazł się wśród 5 najlepszych Szefów kuchni 2018 r. według przewodnika kulinarnego Gault&Millau.

Tegoroczna, ogólnopolska gala odbyła sie we Wrocławiu i przyniosła kolejny sukces dla Szefa Dominika oraz Restauracji Villa Gardena.

W przewodniku na rok 2018 otrzymaliśmy 2 czapki z maksymalną ilością 14,5 pkt .

Serdecznie dziękujemy za uznanie i wyróżnienie.

 

Czytaj więcej >>

Gault&Millau Polska 2017 2018-08-20 10:10:57


 

 

 

4.09.2017 r. w Hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport Balice odbył się doroczny tour żółtego przewodnika Gault&Millau Polska.

W najważniejszej kategorii, Dominik Duraj został uznany Szefem Roku 2017 regionu Polski południowej.

 

Czytaj więcej >>

Gęsina ns Świętego Marcina 2017r. 2018-08-20 10:10:57


 

 

 

Gęsina ns Świętego Marcina 2017r.

Pate z gęsich wątróbek / żytnia kruszonka / gruszka
27 PLN

Rosół z gęsi / grzanka z popiołem / rilette z gęsich udek / żółtko
23 PLN

Ballotine z gęsiej piersi / żołądek gęsi / puree z czerwonego wina / ziemniak z podwędzaną oliwą
49 PLN

Krucha tarta / kasztany / pomarańcza
22 PLN

Tel. 664-170-390

 

Czytaj więcej >>

BE ME VALENTINE!!! 2018-08-20 10:10:57


Restauracja Villa Gardena

MENU

Aperitif
PROSECCO TREVISO EXTRA DRY FOLLADOR


Małża / szparag morski /consomme rybne
*
Halibut / seler naciowy / orzechy pecan
*
Granita z ananasa
*
Pierś kurczaka / skorzonera / figa
*
Wiśnia / miód / kakao
*
Makaronik / chilli

119 PLN /os.*

Czytaj więcej >>

© Restautacja Villa Gardena 2016-2018 . Wszystkie prawa zastrzeżone
Created by - Ad-visions.
Powrót na górę