Festiwal Fine Dining Week w restauracji Villa Gardena

Największe wydarzenie polskiej sceny finediningowej po raz kolejny zagości w restauracji Villa Gardena. Szef Kuchni Dominik Duraj zaprasza na autorskie pięciodaniowe menu tematyczne oparte o własne pasje i inspiracje z całego świata.

Festiwal Fine Dining Week w restauracji Villa Gardena

Rezerwacji stolika można dokonać na stronie: www.FineDiningWeek.pl. Festiwal potrwa od 12 lutego do 1 marca 2020.

Specjalne festiwalowe menu:

Menu A - klasyczne:

1. Móżdżek cielęcy, żółtko, kalafior
2. Krupnik, solona słonina, lubczyk
3. Pstrąg, kalarepa, chrzan
4. Krokiet z ogona wołowego, sos tatarski, biała kapusta
5. Faworek, czekoladowy budyń, posypka jałowcowa

Menu B - wegańskie:

1. Kalafior, wędzona śliwka, żytni chleb
2. Krupnik, warzywa, lubczyk
3. Seler, suszone grzyby, chrzan
4. Krokiet z fasoli, mizeria, biała kapusta
5. Faworek, marmolada owocowa, posypka jałowcowa

Restauracja Villa Gardena jako jedyna w regionie przygotowała alternatywne, WEGAŃSKIE menu. 

FineDiningWeek_ rezerwuj.PNG