KOLACJA DEGUSTACYJNA INSPIROWANI NATURĄ

Już dzisiaj zapraszamy Państwa na kolejną kolację degustacyjną z serii „INSPIROWANI NATURĄ”:

4 października 2019 r. (piątek) godzina 19.00

KOLACJA DEGUSTACYJNA INSPIROWANI NATURĄ

Czwartą odsłonę 6-daniowego degustacyjnego menu Dominik Duraj (Szef Roku Polski południowej 2017 r., jeden z 5 najlepszych szefów kuchni w Polsce Gault&Millau Polska) przygotowuje wspólnie z Grzegorzem Miśtą (Szef kuchni Natura Residence w Siewierzu).

Autorskie menu bazować będzie na ciekawych połączeniach smaków i regionalnych produktach najwyższej jakości. Szefowie opowiedzą o swoich inspiracjach i zaprezentują każde danie podczas kolacji.

 

MENU:

Pularda, kurka, kukurydza
*
Żabnica, chrzan, jarmuż
*
Middle course
*
Gołąb, topinambur, dynia
*
Sarna, kapusta, grzyby
*
Middle course
*
Kozi ser, orzech, rokitnik
*
Kasztan, cynamon, dereń

 

Prosimy o rezerwowanie stolików z przedpłatą (189 zł/os.).
pod numerem telefonu:  664 170 390 lub mailowo biuro@restauracjavillagardena.pl