Śledzik w Restauracji Villa Gardena

Zapraszamy do świętowania Ostatków w Restauracji Villa Gardena.

25 lutego z okazji "Śledzika" przygotowaliśmy ciekawą propozycję spędzenia kameralnego wieczoru z wyjątkową kuchnią i muzyką na żywo.

Śledzik w Restauracji Villa Gardena

Szef Kuchni Dominik Duraj przygotował przystawkę z wykorzystaniem matiasa norweskiego na redukcji z soku buraczanego z kwaśną śmietaną, piklowanym burakiem, pudrem z prażonego jałowca, chrupką z chleba i nasturcją. 

Do śledzia rekomendujemy austriackiego  GRUNER VELTLINERa TERASSEN FEDERSPIEL - bardzo typowy i konsekwentny styl Grüner Veltliner z Wachau, z dużą ilością owoców i wyraźnym mineralnym charakterem. Oprócz pięknej jasnozłotej barwy, oferuje kuszące aromaty moreli, zielonego jabłka i kwiatu brzoskwini. W smaku świeży, z przyjemną kwasowością i bardzo dobrze wyważonym, pikantnym zakończeniem.

Ponadto zachęcamy do zapoznania się z naszym pełnym MENU.

Idealny wieczór wieńczący karnawał, 25 lutego, wypełni muzyka na żywo (od 18:00 do 21:00).

Zapraszamy do rezerwacji stolików pod numerem 664 170 390.