Wielkanocne menu degustacyjne

Wielkanocne menu degustacyjne

W dniach 15-22 kwietnia serdecznie zapraszamy na menu degustacyjne z akcentem wielkanocnym.

Szef kuchni Dominik Duraj przygotował specjalną propozycję podania znanych produktów, charakterystycznych dla wielkanocnego stołu, w ciekawych połączeniach smaków.

Zasmakuj w nowej odsłonie znanych potraw.

🍽 Amuse bouche

🍽 Jajko w cieście, majonez z czosnku niedźwiedziego

🍽 Krem chrzanowy, kiełbasa domowa, żółtko

🍽 Łosoś jurajski, szpinak, rzodkiewka

🍽 Domowy sorbet 

🍽 Schab, burak, szczypiorek

🍽 Sernik, beza, mandarynka

🍽 Petit four 

CENA 149 PLN / os.

Rezerwacje: 664 170 390, biuro@restauracjavillagardena.pl  
 
 

Zapraszamy!